top of page

Seasons Menu

à la Carte

Wij serveren ons Seasons Menu met dagelijks wisselende producten. Het menu bevat een combinatie van vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren.

Geef bij het maken van uw reservering door of er allergieën of dieetwensen zijn, zodat wij hier tijdig rekening mee kunnen houden. 

​

Het menu is altijd uit te breiden met een selectie nationale en internationale kazen voor €17,50 p.p.

​

Indien u kaas in plaats van het dessert wenst rekenen wij een supplement
van €10,- p.p.

​

4 gangen €65
5 gangen €75
6 gangen €85
7 gangen €95
8 gangen €130

​

In het 8 gangen menu zit onze Seasonal Signature Dish.

​

-  Royal Belgian Osietra Caviar met structuren van ei en aardappel -

​

Dit gerecht is aan elke vorm van het menu toe te voegen tegen een meerprijs van €40,- p.p.

​

​

Wijnarrangement

​

Begeleidend bij ons menu serveren wij een wijnarrangement. Dit is beschikbaar in hele of halve glazen.

​

Per glas vanaf €9,-

Per half glas vanaf €6,-

​

Uiteraard hebben wij ook een mooie selectie wijnen per fles. Vraag hiervoor naar de wijnkaart.

​

Alcoholvrij

​

Voor onze gasten die niet drinken hebben wij een volledig non-alcoholisch arrangement ontwikkeld. Deze sappen/mocktails worden met zorg samengesteld om ook iedereen die een avond geen alcohol wil wel te kunnen verwennen.

Ons alcoholvrije arrangement serveren wij voor €8,- per gang.

Voorgerechten

​

Prei
Lamsoor | Beurre Blanc | Spinazie
14

​

Hamachi
Paprika | Koolrabi | Komkommer
16

​

Steak Tartaar
Eidooier | Bacon | Witte Ui
Optioneel: Royal Belgian Osietra Caviar 10gr + 35
Optioneel: Truffel + 10
17.5

​

Tussengerechten

​

Runderwang
Peterselie | Koolrabi
17.5

​

Heilbot
Aardappel | Kruiden | Paprika
14.5

​

Hoofdgerechten

​

Tartelette
Bloemkool | Oude Kaas | Hazelnoot
29.5

​

Kabeljauw
Venkel | Rettich | Zeekraal
32.5

​

Dry-Aged Entrecote
Zwarte Knoflook | Ui | Rode Biet
37.5

​

Dessert

​

Ananas
Champagne | Yoghurt | Witte chocolade
12.5

​

Lemon Meringue Pie
Lemon Curd | Amandel | Kefir
12.5

Lunch

Borrel

Lunch Menu
 

Voorgerecht / Hoofdgerecht / Dessert
40

Voorgerecht / Hoofdgerecht of Hoofdgerecht / Dessert
35
 

Voorgerecht

​

Tartelette​

Venkel | Tomaat | Aardbei

​

Hoofdgerechten

​

Hoender
Ballotine | Kippenjus | Paddenstoelen

​

Of

​

Kabeljauw
Zilte Groentes | Mosterd | Knolselderij

​

Desserts

​

Ananas
Champagne | Yoghurt | Witte chocolade

​

Kaas + 10
Nationale en Internationale kazen | Compote | Brood

​

Proeverij wijn

Restaurant Rosemary beschikt over een ruime selectie aan prachtige wijnen! Wij bieden een wijnproeverij van 3 halve glazen aan om uw lunch ervaring compleet te maken.
35

​

à la Carte Lunch

​

Brioche Broodjes

Vers gebakken en gevuld met de mooiste ingrediënten.
17.5


Zalm | Gepocheerd ei | Hollandaise

Sukade | Fryslaner Oude Kaas

Geroosterde Groentes | Roomkaas | Kiemgroente

 

Salades
Verse kruidensalades geserveerd met vers brood.

17.5

Salade met gerookte zalm

Salade met Paletta en krokante bacon

Salade met gegrilde groentes

​

Desserts

Lemon Meringue Pie
Lemon Curd | Yoghurt Ijs | Kefir
10

​​

Ananas

Champagne | Yoghurt | Witte Chocolade

12.5

​

Friandises – verschillende kleine zoetigheden
9.5

Brood met 3 soorten boter
9

​​

Rosemary Martini Olijf

5.5

​

Royal Belgian Osietra Kaviaar (10g) met blini’s

45

​

Luxe borrel plateau (2 personen)
16p.p.​

​

Geay oester

5.5

Naturel – Citroen & Vinaigrette
Komkommer & Zilte groente
Citrus & Groene kruiden
Tomaat & Jalapeño​

                                                                 

Kaas

50 gr / 100 gr

​

Fryslaner oud
4.5 / 8
Petit Doruvael

4.5 / 8
Camembert

5.5 / 10
Roquefort

6 / 11
Munster

7 / 13
Bouyguette

9 / 17

​

Charcuterie

50 gr / 100 gr

​

Capa Negra cebo

5 / 9

Paletta

4 / 7

Serrano Reserva

3.5 / 6

Friese droge worst

5.5 / 10

Gerookte zalm

4 / 7.5

bottom of page