casual fine dining
Seasons Menu
à la Carte
Wij serveren ons Seasons Menu met dagelijks wisselende producten. Het menu bevat een combinatie van vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren.
Geef bij het maken van uw reservering door of er allergieën of dieetwensen zijn, zodat wij hier tijdig rekening mee kunnen houden.
​
Het menu is altijd uit te breiden met een selectie nationale en internationale kazen voor €17,50 p.p.
​
Indien u kaas in plaats van het dessert wenst rekenen wij een supplement
van €10,- p.p.
​
4 gangen €65
5 gangen €75
6 gangen €85
7 gangen €95
8 gangen €130
​
In het 8 gangen menu zit onze Seasonal Signature Dish.
​
- Royal Belgian Osietra Caviar met structuren van ei en aardappel -
​
Dit gerecht is aan elke vorm van het menu toe te voegen tegen een meerprijs van €40,- p.p.
​
​
Wijnarrangement
​
Begeleidend bij ons menu serveren wij een wijnarrangement. Dit is beschikbaar in hele of halve glazen.
​
Per glas vanaf €9,-
Per half glas vanaf €6,-
​
Uiteraard hebben wij ook een mooie selectie wijnen per fles. Vraag hiervoor naar de wijnkaart.
​
Alcoholvrij
​
Voor onze gasten die niet drinken hebben wij een volledig non-alcoholisch arrangement ontwikkeld. Deze sappen/mocktails worden met zorg samengesteld om ook iedereen die een avond geen alcohol wil wel te kunnen verwennen.
Ons alcoholvrije arrangement serveren wij voor €8,- per gang.
Voorgerechten
​
Prei
Lamsoor | Beurre Blanc | Spinazie
14
​
Hamachi
Paprika | Koolrabi | Komkommer
16
​
Steak Tartaar
Eidooier | Bacon | Witte Ui
Optioneel: Royal Belgian Osietra Caviar 10gr + 35
Optioneel: Truffel + 10
17.5
​
Tussengerechten
​
Runderwang
Peterselie | Koolrabi
17.5
​
Heilbot
Aardappel | Kruiden | Paprika
14.5
​
Hoofdgerechten
​
Tartelette
Bloemkool | Oude Kaas | Hazelnoot
29.5
​
Kabeljauw
Venkel | Rettich | Zeekraal
32.5
​
Dry-Aged Entrecote
Zwarte Knoflook | Ui | Rode Biet
37.5
​
Dessert
​
Ananas
Champagne | Yoghurt | Witte chocolade
12.5
​
Lemon Meringue Pie
Lemon Curd | Amandel | Kefir
12.5
Lunch
Borrel
Lunch Menu
Voorgerecht / Hoofdgerecht / Dessert
40
Voorgerecht / Hoofdgerecht of Hoofdgerecht / Dessert
35
Voorgerecht
​
Tartelette​
Venkel | Tomaat | Aardbei
​
Hoofdgerechten
​
Hoender
Ballotine | Kippenjus | Paddenstoelen
​
Of
​
Kabeljauw
Zilte Groentes | Mosterd | Knolselderij
​
Desserts
​
Ananas
Champagne | Yoghurt | Witte chocolade
​
Kaas + 10
Nationale en Internationale kazen | Compote | Brood
​
Proeverij wijn
Restaurant Rosemary beschikt over een ruime selectie aan prachtige wijnen! Wij bieden een wijnproeverij van 3 halve glazen aan om uw lunch ervaring compleet te maken.
35
​
à la Carte Lunch
​
Brioche Broodjes
Vers gebakken en gevuld met de mooiste ingrediënten.
17.5
Zalm | Gepocheerd ei | Hollandaise
Sukade | Fryslaner Oude Kaas
Geroosterde Groentes | Roomkaas | Kiemgroente
Salades
Verse kruidensalades geserveerd met vers brood.
17.5
Salade met gerookte zalm
Salade met Paletta en krokante bacon
Salade met gegrilde groentes
​
Desserts
Lemon Meringue Pie
Lemon Curd | Yoghurt Ijs | Kefir
10
​​
Ananas
Champagne | Yoghurt | Witte Chocolade
12.5
​
Friandises – verschillende kleine zoetigheden
9.5
Brood met 3 soorten boter
9
​​
Rosemary Martini Olijf
5.5
​
Royal Belgian Osietra Kaviaar (10g) met blini’s
45
​
Luxe borrel plateau (2 personen)
16p.p.​
​
Geay oester
5.5
Naturel – Citroen & Vinaigrette
Komkommer & Zilte groente
Citrus & Groene kruiden
Tomaat & Jalapeño​
Kaas
50 gr / 100 gr
​
Fryslaner oud
4.5 / 8
Petit Doruvael
4.5 / 8
Camembert
5.5 / 10
Roquefort
6 / 11
Munster
7 / 13
Bouyguette
9 / 17
​
Charcuterie
50 gr / 100 gr
​
Capa Negra cebo
5 / 9
Paletta
4 / 7
Serrano Reserva
3.5 / 6
Friese droge worst
5.5 / 10
Gerookte zalm
4 / 7.5